Tennisles

Vanaf heden kunnen jullie je aanmelden voor tennisles! Zoals eerder gecommuniceerd hebben we Future Tennis & Padel nu als nieuwe tennisschool. Onze trainer heet Michiel Kruijer. Aanmelden voor les kan via hun website: www.futuretennis.nl/inloggen.
 
 
Procedure is vervolgens dat je eerst een account aanmaakt en de juiste tennisvereniging kiest. De tennisschool zal dan binnen 24 uur jouw account koppelen aan de tennisvereniging.Vervolgens kun je je inschrijven voor les.
 
Aanmelden kan tot 8 april. Daarna zal de groepsindeling gemaakt worden. Uitgangspunt is dat we proberen om iedereen les te geven die dat graag wil. Dit betekent dat eventuele kleinere groepen (2 of 4 personen) toch samengevoegd worden indien er veel animo is. We vragen jullie begrip hiervoor. Afhankelijk van de aanmeldingen in Sleen, Zweeloo en Oosterhesselen zullen we de lessen op 1 of meer trainingslocaties gaan aanbieden. Deze info volgt zodra de aanmeldingen en groepsindelingen bekend zijn.
 
De lessen vinden plaats op de woensdag en starten op 13 april aanstaande. Voor juniorleden zal dit op de middag zijn. Voor seniorleden in beginsel op de avond. De lesperiode is 17 weken, wanneer lessen niet doorgaan zullen deze in de zomervakantie ingehaald worden.
 
De tarieven zijn als volgt:
  • groep van 12 personen: EUR 100 pp
  • groep van 8 personen: EUR 140 pp
  • groep van 4 personen: EUR 265 pp
 
De lesduur is 1 uur. Voor juniorleden is in overleg een kortere lesduur mogelijk, hetgeen uiteraard dan ook gevolgen heeft voor het tarief. E.e.a. in overleg met de tennisschool.
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 29540905

Naast Sporthal "De Goorn"

Edveensweg 17
7861 AM Oosterhesselen

KVK-nummer

40045758