Baanhuur

Losse baan huren

Wil je een tennisbaan huren, terwijl je geen lid bent van TV De Havezathe, dan kan dat. Er kan geen baan gehuurd worden tijdens de lessen en indien er onderlinge wedstrijden of competities worden gespeeld. De kosten bedragen € 20,00 per uur per baan. 

Baan huren winterperiode

Daarnaast bieden we de mogelijkheid aan niet-leden van TV De Havezathe om in de periode van 1 oktober 2023 tot 31 maart 2024 tijdens een vast tijdstip, een allweather baan te huren. De kosten bedragen voor genoemde periode 400 euro per uur per baan.

Reserveringen voor het vastleggen van de allweatherbaan gedurende het winterseizoen, op vaste, wekelijks terugkerende, tijden is mogelijk voor reguliere leden en voor niet-leden.
Verzoeken om de baan te reserveren voor het winterseizoen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Reserveringen voor niet-leden worden vanaf 1 maart 2023 in behandeling genomen.

Voor gastspelers gelden uiteraard dezelfde regels als voor de eigen leden.

Leden kunnen een introducé meenemen (kosten zijn 5 euro). Stuur een mail naar de penningmeester onder vermelding van wanneer je een introducé wilt meenemen. ([email protected]). Je reserveert de tennisbaan met je eigen KNLTB clubapp met als tweede speler: introducé.

Niet-leden kunnen een baan huren door een app te sturen naar, of te bellen met de penningmeester: Tjeerd Vrind, 06 518 72 965. Je kunt dan een afspraak maken over wanneer je een baan wilt huren.

Belangstelling? Stuur een mail naar [email protected].
Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan Félice Prent, ook bereikbaar op 06 295 40 905

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 29540905

Naast Sporthal "De Goorn"

Edveensweg 17
7861 AM Oosterhesselen

KVK-nummer

40045758