Van de bestuurstafel

16 mei 2024


Potgrondactie:

De potgrondactie is goed gegaan, de opbrengst is vergelijkbaar aan afgelopen jaar.
Dank aan alle vrijwilligers die deze logistieke operatie weer mogelijk hebben gemaakt.

Verenigingscompetitieleider (VCL):

Helaas is Arnold Bruggink gestopt als VCL van onze vereniging maar we begrijpen zijn afweging en vinden het geweldig dat hij zoveel jaren deze rol voor onze club heeft willen vervullen.

Dank daarvoor, ook namens onze competitie spelende leden. Daarom zijn we op zoek naar een vervanger. Wie o wie wil Arnold opvolgen? Meld je snel aan bij één van de bestuursleden.

Vegen banen:

We hebben de laatste tijd gelukkig droger weer. Als het zand op de banen 1 en 2 droog en rul is dan wel slepen. Is het zand droog dan blijft er geen zand aan het net hangen.

Inruil tractor:

We hebben in december bij Thijms de oude tractor ingeruild voor een nieuwe. Dit nieuwe model moet uit Zweden komen en moest nog in productie genomen worden. Eerst werd de tractor in januari al verwacht, toen werd het mei. Nu blijkt dat de productie nog steeds niet opgestart is, duurt het wachten ons te lang. De oude tractor hapert regelmatig, waardoor zelfs de tennisdames van dinsdagmorgen al een keer mee hebben geholpen om handmatig met de zware rubbermat de baan te slepen. Hier kunnen we geen regel van maken.

We hebben i.o.m. Thijms voor een andere tractor gekozen, het wordt een elektrische. Hierbij kunnen wij in stilte ons werk op de baan doen. We verwachten deze komende week.

Nieuwscategorieën Bestuur

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 29540905

Adres

Edveensweg 17A
7861 AM Oosterhesselen

KVK-nummer

40045758