Tennisschool Koning

Tennisvereniging De Havezathe werkt voor de tennislessen samen met Tennisschool Koning. Via onderstaande link kom je op de website. 

https://tennisschoolkoning.nl/

Onze trainer is Jesse de Roo.
Jesse verzorgt via Tennisschool Koning onze clublessen en stelt zich graag voor.

Beste tennisliefhebbers,

Via deze weg wil ik mij graag even voorstellen. Velen van jullie zullen mij misschien wel kennen aangezien ik al wat jaren actief ben in de tenniswereld.

Mijn naam is Jesse de Roo, geboren en getogen Emmenaar en al vanaf mijn 5e levensjaar besmet met het tennisvirus. In mijn vroegere jaren als tennisspeler heb ik vele trajecten gevolgd op trainingsgebied om mijn droom te verwezenlijken. Van bondstrainingen tot vele clubtrainingen en privetrainingen van respectievelijke trainers. Ook ik ging het hele land door om toernooien te spelen. Ik heb het uiteindelijk als speler tot speelsterkte niveau 3 geschopt.

Mijn eerste ervaringen als tennisleraar begonnen al op mijn 16e jaar. Dit gebeurde bij het kleine clubje TC Weerdinge. Ik was gelijk helemaal verkocht van het werk wat ik toen mocht doen. Ik kon mijn passie en gevoel er heel erg in kwijt. Uiteindelijk ben ik via Weerdinge bij clubjes als TC Valthermond en TC Valthe terecht gekomen. Mijn eerst echt grote clubs waren CTC Coevorden en LTC Emmen.

Nu ben ik dus naast andere clubs ook gevraagd om de tennislessen te verzorgen op T.V. de Havezathe. Dit onder de vlag van tennisschool Koning. Ik kijk er erg naar uit om samen met jullie er een geweldig tennisjaar van te maken. Hopelijk kunnen we leuke activiteiten voor zowel jong als oud organiseren en er een echt feest van maken.

Ik zie jullie heel snel op de TENNISBAAN!!!!!

Met sportieve groet,
Jesse de Roo

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 29540905

Naast Sporthal "De Goorn"

Edveensweg 17
7861 AM Oosterhesselen

KVK-nummer

40045758