Wintercompetitie stopt? Nee hoor wij gaan door!

20 maart 2023


Nog twee keer tennissen en dan stopt de wintercompetitie in de overdekte hal. Jarenlang hebben een groot aantal teams hieraan meegedaan. We vinden het erg jammer dat het stopt.
Hoe leuk zou het zijn als we komend winter 2023/2024 de damescompetitie op donderdag weer op kunnen pakken op de 2 nieuwe smashcourtbanen in Oosterhesselen. Daarom heeft het bestuur van TV de Havezathe besloten dat zij deze competitie gaat organiseren. Je hoeft hiervoor geen lid te zijn van onze vereniging. Natuurlijk zijn nieuwe deelnemers/teams van harte welkom.

Vanaf 19 oktober 2023 kunnen we starten, omdat er wellicht dames zijn die meedoen aan de najaarscompetitie van de KNLTB. Zo niet, dat kunnen we ook al eerder starten bijvoorbeeld half september tot eind maart 2024.

Ongetwijfeld zullen we een aantal keren vanwege de weersomstandigheden niet kunnen spelen maar dat mag de pret niet drukken. En om de kosten hoef je het ook niet te laten.
Niet leden betalen het eerste jaar € 25,00 p.p. Ben je lid van onze vereniging dan betaal je helemaal niets.
Tijdens de wedstrijddag is ons gezellige clubhuis geopend voor een kopje koffie/thee na de wedstrijd.

Inmiddels zijn de eerste aanmeldingen al binnen van teams uit Oosterhesselen, Sleen en Schoonoord.
Doe je ook mee? Meld je direct aan bij Félice Prent [[email protected]] graag voor 1 april en laat ook even weten of je meedoet aan de najaarscompetitie van de KNLTB. Aanmelden kan ook als je nog geen tennispartner hebt.

Daarnaast proberen we ook om de wintercompetitie voor de mannen weer op te zetten op de woensdag. Wil je meedoen of meer informatie meld je dan aan bij Jacob Bouwma M 0621875016 .

Nieuwscategorieën Activiteiten

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 29540905

Naast Sporthal "De Goorn"

Edveensweg 17
7861 AM Oosterhesselen

KVK-nummer

40045758