Van de bestuurstafel

01 september 2023


De zomer is traditioneel komkommertijd. Weinig ontwikkelingen, weinig nieuws. Verheugend is dat onze Toss activiteiten op maandagavond, woensdagochtend en zondagochtend goed bezocht worden en waar ook nieuwe leden hun draai in de vereniging goed kunnen vinden.

 

Speciaal aandacht voor de pickleball clinic die voor leden en niet-leden op 30 september in Sporthal de Goorn in Oosterhesselen zal worden gegeven (zie ook elders in deze Sportblazer). Pickleball is naast padel een nieuwe opkomende balsport, die vooral in Amerika al een succes is. Pickleball is makkelijk te leren voor jong en oud. Kijk eens op Youtube en er zijn talloze mooie video’s te vinden. Als bestuur hebben we in het voorjaar kennisgemaakt met pickleball in Hollandscheveld, waar bij de plaatselijke tennisclub een aantal banen liggen. Ook LTC Zweelo is zich aan het oriënteren op pickleball. Dus schroom niet en bezoek onze clinic!

 

In het weekend van 12 augustus is ons park door de tennisvereniging Sleen gebruikt voor hun Open actueel rating weekend toernooi vanwege het slechte weer. Er hoefde gelukkig niet veel gebruik van te worden gemaakt, maar het is wederom gebleken dat na een flinke plensbui onze smashcourt banen weer snel bespeelbaar zijn!

 

De agenda voor september:

 

  • Zaterdag 9 september Gezellige avond vanaf 19.30 (opgeven bij Lex)

  • Zondag 24 september Toss met zoete verleiding van 10-12 (vrije inloop)

  • Vrijdag 29 september mannenavond (opgeven bij Lex)

  • Zaterdag 30 september 14-16 uur Pickleball clinic in sporthal de Goorn

  • Elke woensdagochted Toss van 10.30-11.30 uur (vrije inloop)

  • Elke maandagavond Toss vanaf 19.00 (vrije inloop)

Nieuwscategorieën Bestuur

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 29540905

Naast Sporthal "De Goorn"

Edveensweg 17
7861 AM Oosterhesselen

KVK-nummer

40045758