Tossen en gebruik clubgebouw

06 juni 2021


Omdat verdere versoepelingen ivm het coronavirus zijn doorgevoerd is de toss-commissie weer bij elkaar gekomen en heeft besloten dat het tossen weer georganiseerd kan worden. Iedereen is van harte welkom op maandag vanaf 19.00 uur en woensdag vanaf 9.30 uur. Het clubgebouw en het terras zijn dan geopend (op maandag voorlopig tot 22.00 uur). We houden ons aan de regels die gelden: altijd 1,5 meter afstand op terras, de baan en het clubgebouw, 1 persoon verzorgt de drankjes (geen zelfbediening) en natuurlijk blijft het reserveren van een baan verplicht. Voor een toss is het niet nodig om je van tevoren aan te melden want dan wordt je naam genoteerd.

Afspraken met het Sportcentrum:

o   Koffie en thee in eigen kantine of via Sportcentrum
o   Frisdrank alleen buiten openingstijden Sportcentrum verkrijgbaar in eigen kantine, anders verplicht bestellen in kantine Sportcentrum
o   Alcoholische dranken alleen verkrijgbaar via Sportcentrum
o   Tijdens openingstijden vrij gebruik van kantine, douches en toiletten van het Sportcentrum

De volledige versie van de huisregels is te vinden in het gesloten deel van de website en hangt ook in het gebouw zelf. Verder is daar ook de handleiding voor opening en sluiting van de toegangsdeur te vinden. Heb je nog vragen of opmerkingen, informeer dan bij het bestuur. 

Nieuwscategorieën Bestuur

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 29540905

Naast Sporthal "De Goorn"

Edveensweg 17
7861 AM Oosterhesselen

KVK-nummer

40045758