Potgrondactie

15 februari 2021


Als ik dit schrijf ligt er een dik pak sneeuw en vriest het flink. Dus niemand is nog bezig met z’n tuin. Maar toch worden er al voorbereidingen getroffen voor de potgrondactie. Deze wordt nog steeds georganiseerd door Lucas, waar we erg blij mee zijn. Hij heeft alle lijnen weer uitgezet. We zitten nog met extra restricties i.v.m. corona (dit speelde ons vorig jaar ook al parten). We laten de actie wel doorgaan, voor onze vereniging is het een dankbare opbrengst en in de dorpen rekent men er op.

In of rond week 11 [15 tot en met 20 maart]worden er briefjes in de bus gegooid waarop men kan aangeven wat de bestelling wordt. Geef dit door aan de genoemde contactpersoon. Als de potgrond of compost wordt gebracht zit er een nota bij, welke overgemaakt kan worden (dit mag ook al als de bestelling geplaatst wordt). We werken dus niet met contact geld. Hiermee beperken we het fysieke contact tot een minimum.

Als u geen briefje hebt gekregen maar wel behoefte hebt aan potgrond of compost dan kunt u contact opnemen met Lucas Jalving. Tel. 0524-581353 of e-mail [email protected] We verkopen zakken van 45 liter potgrond of 50 liter veencompost voor dezelfde voordelige prijs van
€ 4,00 per zak of drie voor een tientje.

We hopen op een goede actie.

Ynt

Nieuwscategorieën Sponsoring

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 524 581 880

Naast Sporthal "De Goorn"

Edveensweg 17
7861 AM Oosterhesselen