Nieuws van oktober

14 oktober 2021


Van de bestuurstafel.    

-        Het bestuur gaat binnenkort met een een aantal leden om tafel zitten om de situatie van de onderbezetting van het bestuur te bespreken en hoe dat mogelijk opgelost kan worden. Momenteel zijn er nog maar drie bestuursleden, de posities van secretaris en voorzitter zijn vacant. Heb je na het lezen van bovenstaande ideeen hoe je het bestuur kan ondersteunen of zou je zelf in het bestuur willen, neem dan graag contact op met Félice, Tjeerd of Ynt.

  -        Nu het clubhuis klaar is, is op de laatste ALV besloten een commissie onder leiding van Noor in te stellen die gaat onderzoeken hoe we de kantine kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld, waar moeten de voorraden staan, hoeveel koeling hebben we nodig, wat willen we verkopen en moeten we bardiensten gaan instellen.

  -        Het bestuur heeft subsidie aangevraagd in het kader van de BOSA regeling. De regeling gaat over onderhoudskosten, aanschaf van sportmaterialen en bouwkosten (nieuwe clubhuis). Als de aanvraag gehonoreerd wordt, kan de vereniging ca. 5000 euro aan subsidie ontvangen.

  -        Er zijn nog steeds leden die niet weten hoe het clubhuis geopend moet worden. Dit wordt steeds belangrijker. Om ‘s avonds te kunnen tennissen moeten de lichtmasten aangezet worden en de schakelaars zitten in het clubhuis. Het clubhuis wordt geopend en gesloten met een app op je telefoon. De app kan worden aangevraagd bij Ynt Heida ([email protected]). Je krijgt dan instructies hoe de app geinstalleerd moet worden. Bij de deur van clubhuis hangen de instructies. We zouden iedereen willen vragen de app in elk geval op de telefoon te zetten. Als je dan in de buurt bent of aan het tennissen bent, kun je eventueel andere leden even vragen hoe het moet als je hetzelf te lastig vindt.

-        De laatste tijd hebben we een aantal keren een elektriciteit storing gehad, waardoor de lichtmasten uitvielen. Dat is nu gerepareerd. Mocht het probleem zich weer voordoen, meld het dan bij de baancommissie

  -      De vereniging doet ook dit jaar mee aan de Rabo clubactie. We hebben dit jaar als doel het opknappen van de tennismuur.
Hoe werkt het stemmen?
Door in te loggen in de Rabobank app of op www.rabobank.nl.
Volg daarna de onderstaande stappen: Log in en ga via ‘service’ à Zelf regelen’ naar ‘’algemeen’ en dan Lidmaatschap’ en druk daarna op de knop ‘ClubSupport’. Druk op ‘Selecteer je favoriete clubs’ om vervolgens naar de deelnemers te gaan. kies TV de Havezathe Kies daarna 2 clubs naar keuze.  Druk daarna op ‘Stemmen indienen’ om je stem uit te brengen.

-     Er zijn al veel aanmeldingen binnen voor Tennissen en het Indische Buffet op 23 oktober.  Maar natuurlijk vinden we het erg gezellig als er nog meer leden komen. Je kunt je nog steeds opgeven, ook al is de opgavedatum misschien net verstreken.   

Nieuwscategorieën Bestuur

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 29540905

Naast Sporthal "De Goorn"

Edveensweg 17
7861 AM Oosterhesselen

KVK-nummer

40045758