Nieuws van december

15 december 2021


Van de bestuurstafel

 

Ledenadministratie

Onlangs heeft Yvonne Franssen toegezegd dat zij de ledenadministratie van onze vereniging wil bijhouden. Inmiddels heeft zij een eigen mailadres: [email protected]
Mocht er een mutatie doorgevoerd moeten worden die je niet zelf kunt doen in de Clubapp dan kun je het op bovenstaand mailadres doorgeven. Yvonne, bedankt dat je onze club wilt helpen!

Automatische incasso.

Ongeveer 2/3 van de leden betaalde dit jaar met een auto incasso (AI). Voor de penningmeester betekent een AI veel minder werk. De afgelopen periode heeft Félice de meeste leden zonder AI succesvol benaderd om te vragen om alsnog een machtiging af te geven. Dank daarvoor.

Einde samenwerking met het Sportcentrum.

Nadat het afgelopen zomer in de Algemene Leden Vergadering besproken is, hebben we het contract met Jeroen van Ruler van het Sportcentrum per 1-1-2022 opgezegd.

Wat heeft dat tot gevolg:

  • We hebben als vereniging geen sleutel meer van het sportcentrum.

  • We kunnen niet meer gebruik maken van de kleedruimtes en douches in het sportcentrum. De competitieteams kunnen de kleedruimtes en douches gebruiken in de Goorn.

  • Als het sportcentrum gesloten is, kunnen competitieteams bij regen niet meer uitwijken naar de zaal.

  • We kunnen, zoals het nu staat, geen binnen-toss organiseren als het sportcentrum gesloten is.

  • Als het sportcentrum open is, dan kan daar een consumptie gebruikt worden, maar dit kan ook in ons eigen clubhuis.

Verzekering clubhuis.

Het bestuur heeft Jacob Bouma gevraagd om te onderzoeken hoe en bij welke maatschappij we het beste ons clubhuis kunnen verzekeren.

Commissie banen.

Op de ALV is een commissie “Toekomst banen” ingesteld, bestaande uit Lucas, Fred, Els en Siem. Onderdeel van de opdracht is de mogelijkheden voor padel voor onze tennisvereniging te onderzoeken. Op zaterdag 11 december heeft de commissie een clinic voor een aantal leden georganiseerd op de padelbanen van tennisvereniging Dalen. Hoewel het vroeg was en het nog vroor, was het een geweldige ervaring. En natuurlijk hebben we ons onder het genot van een kopje koffie laten informeren waarom padel zo succesvol is in Dalen. Bij deze nogmaals hartelijk dank Wibo en Jos voor de zeer gastvrije ontvangst. Over een week gaat een tweede groep een clinic volgen op de padelbanen in Borger.

Algemene Ledenvergadering 2022

De datum voor de komende ALV is al bekend: woensdag 2 maart 2022.
Locatie: Hesselerhof. Noteer dit alvast in je agenda.

Voorjaarscompetitie 2022

De sluitingstermijn voor de opgave is 10 januari a.s.

Tossen in de wintermaanden

Omdat het tennissen op de buitenbanen in de wintermaanden lastiger wordt ivm de weersomstandigheden gaat de tosscommissie overleggen of we op vrijdagmorgen eens in de twee weken een aantal uren vast kunnen leggen bij het Sportcentrum. Het is de bedoeling om hier in januari mee te starten. Wanneer de tijden bekend zijn dan wordt dit op onze website gepubliceerd.
Bij goed weer kun je natuurlijk ook gewoon op de buitenbanen tennissen om de kerstkilootjes er weer af te krijgen.
Helaas is de nieuwjaarsreceptie komen te vervallen op de activiteitenkalender.

Tenslotte wenst het bestuur iedereen fijne Kerstdagen en een gelukkig en gezond 2022.

Nieuwscategorieën Bestuur

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 29540905

Naast Sporthal "De Goorn"

Edveensweg 17
7861 AM Oosterhesselen

KVK-nummer

40045758