Nieuws van de Banencommissie

19 november 2021


 -        Van de banencommissie  

De tennisbanen worden door diverse groepen nog regelmatig bespeeld. We zijn de herfst ingegaan maar het weer is rustig met niet te veel regen, dus prima weer om buiten te spelen. Zoals ook op de ALV besproken zullen we de banen zo lang mogelijk open houden. Hierbij wordt wel wat discipline van de leden gevraagd.

- Is het te nat en dus de banen te zacht, ga dan niet spelen.

- Met een paar lichte nachtvorstjes gaan de lijnen er nog niet uitvriezen, dus dan kunnen de banen open blijven, maar ook hier geldt ga niet spelen als er vorst in de grond zit. En direct na de vorst zijn de banen zacht, dus laat ze eerst opdrogen. Zet de vorst door dan zullen we de banen sluiten.

Alle leden hebben het recht om in het clubgebouw te komen, voor gebruik van de wc of om wat te drinken. Met behulp van een app op je telefoon kun je toegang krijgen. Als je hier gebruik van wilt maken meld je dan bij Ynt Heida, [email protected] Nadat we afgelopen jaar het clubgebouw hebben neergezet, hadden we een overkapping gemaakt waar we tijdelijk spullen onder konden zetten. Dit beviel zo goed dat we de overkapping permanent wilden maken. Je kunt er onder schuilen, het is een extra terras en we kunnen er nog wat zaken onder kwijt. De laatste weken hebben we met baancommissieleden de overkapping permanent gemaakt. Eerst zijn er bomen weggehaald, die ons in de weg stonden, er is gezweet om een boomstronk te verwijderen en het terras is aansluitend betegeld. Het houten frame en de beplating zijn opnieuw opgebouwd, het houtwerk geschilderd. Het ziet er prima uit zo en kan weer de nodige jaren mee. 

Nieuwscategorieën Bestuur

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 29540905

Naast Sporthal "De Goorn"

Edveensweg 17
7861 AM Oosterhesselen

KVK-nummer

40045758