De voorjaarscompetitie is ten einde

11 juni 2023


De 8-9 competitie op donderdagavond

De 8-9 competitie op donderdagavond is er 1 om te wennen aan het wedstrijdspel. En de spanning en ontspanning die daar bij horen. Een aantal leden die sinds kort tennissen hebben meegedaan en zijn met grote inspanning kampioen geworden. 

Zo zie je ook met weinig ervaring kun je meedoen aan een competitie en winnen. In het najaar is er weer een 8-9 competitie op donderdagavond. Stel je team samen en schrijf je in. Het is altijd gezellig.

Op de foto de Kampioenen: vlnr: Peter Ensing, Lex Koelewijn, Carsten Viehoff en Enjo Olthof

Van harte gefeliciteerd met dit prachtige resultaat. Wij zijn trots op jullie!

Senioren mannen in de voorjaarscompetitie

Na de vijf behoorlijk succesvol verlopen competitiewedstrijden vond ons Heren (50+)-Dubbel Team op de laatste speeldag haar Waterloo in Klazienaveen. Zonder onze sterspelers Wim en Thijs bleek het team van Rackem te sterk voor Jacob, Popko, Sjeng en Ynt. Alle vier de dubbelpartijen gingen verloren. Sjeng en Jacob waren nog het dichtst bij een positief resultaat, maar na twee keer 6-6 setstand werden de tiebreaks helaas verloren. Toch is het team keurig op de 3e plaats geƫindigd en was het de enige waarvan kampioen Ruinerwold niet wist te winnen.

Gemengd Dubbel op vrijdagavond

Ook dit team speelde 5 wedstrijden. De eerste tegenstander was Sleen en werd er prachtig getennist maar helaas verloren wij alle partijen. De volgende wedstrijden werden daarentegen allemaal met
4-0 gewonnen, waardoor we op de 2e plaats zijn geƫindigd. (achter Sleen natuurlijk)

Nieuwscategorieën KNLTB

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 29540905

Naast Sporthal "De Goorn"

Edveensweg 17
7861 AM Oosterhesselen

KVK-nummer

40045758